Cîțu, avertismente la adresa funcționarilor după observațiile critice ale Comisiei Europene pe PNRR: ”Cei care tratează cu superficialitate pleacă acasă. Nimeni nu pleacă în concediu”

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri că funcționarii care tratează superficial observațiile critice ale Comisiei Europene legate de Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) ”pleacă acasă”.

El a mai spus că nici un funcționar care are PNRR printre atribuții nu va pleca în concendiu până când PNRR nu va fi aprobat.

Declarațiile lui Cîțu au venit după ce în presă au apărut zeci de pagini de observații critice ale Comisiei Europene la adresa PNRR, mai ales în privința standardelor de cost, dar și a justificării unora dintre proiectele propuse de România.

”Am un avertisment pentru toți angajații din administrația publică: nu puteți merge în concediu până nu avem PNRR aprobat. Tratați cu mare, mare atenție. Dacă cumva din cauza unei tratări superficiale a unor observații (PNRR nu e aprobat – n.red.), vă garantez că acele persoane pleacă acasă”, a spus Cîțu vineri la Zalău,

Foto: Florin Cîțu (InquamPhotos / Octav Ganea)


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro