Claudiu Năsui, despre întâlnirea de la Cotroceni: Președintele a vrut să știe care sunt prioritățile noastre și ce am găsit în ministere

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a declarat că președintele Klaus Iohannis le-a cerut miniștrilor USR PLUS, la întâlnirea de la Cotroceni de joi, să spună care le sunt prioritățile și ce au găsit în ministere, asigurându-i că le va susține proiectele.

„Să-i spunem priotățile noastre, să-i spunem ce am găsit în ministere și cum ni se par primele zile. Pentru mine este a noua zi de ministeriat”, a spus Claudiu Năsui la Antena 3.

Năsui a adăugat că președintele Iohannis i-a asigurat pe miniștrii prezenți că le va susține proiectele.

„După ce am prezentat proiectele, m-a asigurat de susținerea sa pentru ele. Într-adevăr sunt proiecte de reformă, sunt proiecte îndrăznețe. E important să existe această colaborare instituțională și să avem coerență pe tot planul. Acum depinde de Guvern, și de noi toți, să reușim să ducem la bun sfârșit acele planuri”, a spus Năsui.

Președintele Klaus Iohannis a avut, joi, o ședință cu premierul Florin Cîțu și miniștrii USR PLUS.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 7 ianuarie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu Prim-ministrul României, Florin Cîțu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui, ministrul Justiției, Stelian Ion, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman”, a anunțat Administrația prezidențială.

Sursa foto: Administrația Prezidențială


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro