Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Colegiile şi liceele care organizează Bacalaureatul nu pot organiza admitere în clasa a V-a, potrivit unei adrese oficiale a Ministerului Educaţiei

Colegiile şi liceele care organizează Bacalaureatul nu pot organiza admitere în clasa a V-a, potrivit unei adrese oficiale publicată de educaţieprivată.ro. Documentul a fost trimis de la Ministerul Educaţiei către toate inspectoratele, potrivit sursei citate.

„Unitățile de învățământ care organizează și desfășoară proba de admitere în clasa a V-a nu pot fi centre de evaluare pentru examenul național de Bacalaureat 2020”, se arată în adresa ministerului.

Informaţia apare în contextul în care anul acesta Bacalaureatul se organizează în aproape fiecare liceu, iar acolo unde sunt mulţi elevi, este posibil ca o parte dintre elevi să fie duşi în şcoli din vecinătate pentru a susţine examenul, fiind impuse măsuri speciale de distanţare, cu un număr limitat de elevi în clase.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: Pexels.com


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro