Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Concernul elvețian Phoenix Mecano, care are o fabrică și în Sibiu, anunță o mie de concedieri la nivel global

Șeful concernului elvețian Phoenix Mecano, prezent și în România cu o fabrică de mase plastice, a anunțat miercuri că va face circa o mie de concedieri pentru a restabili profitabilitatea afacerii, potrivit publicației Neue Zurcher Zeitung.

Singurele țări nominalizate de directorul executiv al grupului au fost Germania și China, în timp ce despre Elveția oficialul companiei a spus că nu va fi afectată. CEO-ul Rochus Kobler nu a menționat România printre țările în care grupul industrial va face concedieri.

Phoenix Mecano, producător de componente electrice și mecanice pentru diverse industrii, printre care și cea auto, a anunțat că rezultatele financiare sunt afectate de războiul comercial dintre SUA și China, precum și de încetinirea comenzilor în industrie la nivel global.

În România, Phoenix Mecano deține la Sibiu o fabrică de produse materiale plastice, destinate în special industriei electrotehnice. Potrivit Turnul Sfatului, la fabrica din Sibiu lucrau în 2018…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro