Confuzie maximă la Ministerul Educației, pe tema simulării examenelor naționale: Simulările pentru clasa a VII-a și a XI-a vor organizate “la nivel județean, cu subiect unic”

Contradicții fără precedent în Ministerul Educației, pe tema simulărilor examenelor naționale. Ministerul anunță oficial că “simulările pentru clasa a VII-a și a XI-a vor organizate la nivel județean, cu subiect unic”, după ce ministrul Monica Anisie a declarat pentru Edupedu.ro că simularea de la clasa a VII-a va avea subiecte concepute de Centrul Național de Evaluare și Examinare. Reprezentanții Ministerului îl contrazic, însă, pe ministru și anunță că subiectele “unice” de la a VII-a vor fi concepute de fiecare ISJ – deci vor fi “unice la nivel de județ”, dar diferite la nivel național.

“Simularea pentru clasa a VII-a va avea loc în luna mai și va fi reglementată separat [separat de simularea la clasa a VIII-a și a XII-a – n.red.], după ce vor fi publicate programele de examen și noi modele de subiecte, având în vedere că acești elevi au studiat după alte…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro