Cuc recunoaște dezastrul din companiile de stat și anunță restructurări masive: ”Cu pile, amante, nepoate nu poţi să generezi plus valoare”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marţi seară că urmează o ”restructurare masivă” la toate companiile din coordonarea ministerului, iar filtrul urmează să fie făcut de conducerea societăţilor respective, potrivit Agerpres. Declarațiile lui Cuc vin pe fondul politizării fără precedent a administrației și a companiilor de stat de către PSD și ALDE. Presa a dezvăluit sute de cazuri în care politicienii de la putere și-au plasat apropiații în posturi bine plătite la stat.

„Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acţionarilor….Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poţi să generezi plus valoare şi o valoare adăugată”, a spus ministrul Transporturilor la Realitatea TV.

El a precizat că deja au început restructurările, dar acestea presupun nişte etape, şi chiar el ar…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro