Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Dan Barna, reacție rapidă la anunțul Vioricăi Dăncilă: Domnule președinte Iohannis, respingeți propunerile de astăzi ale premierului și puneți capăt acestui târg de parlamentari și de miniștri

Liderul USR, Dan Barna, a făcut un apel miercuri la președintele Klaus Iohannis să respingă propunerile de miniștri făcute de premierul Viorica Dăncilă.

”Domnule președinte Iohannis, respingeți propunerile de astăzi ale premierului Viorica Dăncilă și puneți capăt acestui târg de parlamentari și de miniștri. Viorica Dăncilă trebuie să vină în Parlament. Fac apel la partidele de opoziție să semneze pactul pentru anticipate și să începem acest proces cu moțiunea de cenzură. Este timpul să ne întoarcem la oameni!”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Apelul candidatului USR PLUS la alegerile prezidențiale vine la scurt timp după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a decis să nominalizeze trei reprezentanți ai ALDE pentru posturile de miniștri rămase vacante după ieșirea partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu de la guvernare.

Citește integral: Viorica Dăncilă, mutare surpriză: A renunțat să vină în…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro