Dăncilă insinuează că procurorii au făcut dosare pentru a-l ajuta pe Iohannis în campanie: Victor Ponta a avut dosare penale, pentru Dan Barna vedem același lucru (…) Și Viorica Dăncilă trebuie să aibă dosar penal

Viorica Dăncilă a organizat, vineri, o nouă conferință de presă, în care a continuat atacurile la președintele Klaus Iohannis. Fostul premier și-a început discursul insinuând că toți contracandidații lui Klaus Iohannis au avut dosare penale pentru a-l ajuta pe actualul președinte:

”Atunci când Klaus Iohannis l-a avut contracandidat pe Victor Ponta, acesta s-a ales cu dosare penale. Acum, pentru Dan Barna vedem aceleași lucruri pentru că Klaus Iohannis a crezut că Dan Barna va intra în turul doi. Poate toate acestea erau întâmplătoare, dar văd acum de la portavocea lui Iohannis că și Viorica Dăncilă trebuie să meargă în fața procurorilor, și Viorica Dăncilă trebuie să aibă dosar penal. În ce democrație consolidată, în ce stat membru al Uniunii Europene aveam de-a face cu această abordare din partea președintelui României?”, a declarat Viorica Dăncilă chiar la începutul conferinței de presă.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

<!– AddThis Advanced Settings above…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro