Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

De ce a scandalizat stânga și verzii din UE noua titulatură a portofoliului pentru imigrație: „Protecţia modului de viaţă european”

Noua preşedintă a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a produs un început de polemică marţi, făcând o legătură între migraţie şi „protejarea modului de viaţă european”, noua titulatură a portofoliului comisarului însărcinat cu acest dosar ultrasensibil, scrie publicația belgiană Le Vif, citată de Rador.

Grecul Margaritis Schinas, a cărui ţară se află în prima linie a sosirii migranţilor, va fi unul din cei nouă vicepreşedinţi ai noii echipe care urmează să-şi preia funcţia pe 1 noiembrie şi va fi responsabil cu acest dosar foarte sensibil.

Dar misiunea lui este „protejarea modului nostru de viaţă european”, a anunţat Ursula von der Leyen. Titulatura a lăsat nelămurită sala presei, curioasă să ştie ce se ascunde în spatele acestui titlu.

Titulaturile portofoliilor vicepreşedinţilor sunt toate extrase din programul politic prezentat în faţa Parlamentului European şi făcut public, a explicat Ursula von der Leyen într-o conferinţă de presă de prezentare a noii Comisii.
„Modul nostru…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro