Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Deces provocat de coronavirus, anunțat după patru zile. Numărul morților a ajuns la 79

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat cel de-al 79-lea deces provocat de COVID-19, cu o întârziere de patru zile. Întârzierea a fost provocată de către Direcția de Sănătate Publică București ”din cauza unor deficiențe tehnice generate de procesul de mutare a sediului”.

”Institutul National de Sănătate Publică s-a autosesizat în urma articolelor apărute în masă media și a solicitat Spitalului Universitar de Urgență București și DSP București informații privind existența unui deces in cadrul unității sanitare”, a transmis GCS.

Spitalul a confirmat că a existat un deces pe 27 martie care a fost raportat la DSP  București, însă această instituție nu a raportat decesul la Institutul Național de Sănătate Publică.

”Femeie, 84 ani, mun. București, prezentat în data de 26.03.2020 la camera de gardă UPU a SUUB cu simptomatologie ce a încadrat această pacientă în categoria suspect de infecție cu COVID-19. Pacienta a fost izolată si i s-au recoltat probe pentru COVID 19 în aceeași dată cu rezultat pozitiv în data de 27.03.2020. Decedată in 27.03.2020. Patologie asociată: fibrilatie atrială, pacemaker permanent, insuficienta cardiaca cronica”, se arată în comunicatul GCS,  referitor la cazul neraportat de DSP București.

Foto: Facebook/ Spitalul Universitar de Urgență București


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro