DIICOT a prins doi traficanți de droguri din București, în timp ce ridicau un colet cu 4 kilograme de canabis

DIICOT a prins miercuri doi traficanți de droguri din București, în timp ce ridicau un colet cu 4 kilograme de canabis de la o firmă de curierat.

„La data de 21.07.2021, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Ilfov au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a doi dintre inculpați, după ce aceștia au ridicat de la o firmă de curierat un colet ce conținea cantitatea de 4 kilograme de cannabis”, se arată într-un comunicat DIICOT.

De asemenea, a fost reținut și un al treilea traficant, care era destinatarul final al coletului, iar DIICOT a ridicat de la acesta încă 500 de grame de canabis.

„Ulterior, s-a procedat la efectuarea unei alte acțiuni de prindere în flagrant a celui de-al treilea inculpat, destinatarul final al coletului, de la care au mai fost ridicate alte 500 de grame de cannabis, un grinder, un cântar electronic de precizie, 2 bong-uri și alte substanțe și fragmente vegetale”, transmite DIICOT.

Cele trei persoane au fost reținute miercuri pentru 24 de ore, iar două persoane vor fi prezentate, joi, Tribunalului București cu propunere de arestare la domiciliu, iar pentru cea de-a treia persoană se va propune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Anchetatorii susţin că drogurile urmau să fie comercializate către consumatori de pe raza municipiului Bucureşti.

Sursa foto: DIICOT


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro