Din 5 aprilie vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare anti-COVID-19, în interiorul cărora un flux va fi destinat pentru militari şi trei, pentru civili

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a declarat joi că din 5 aprilie vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare anti-COVID-19.

„De pe 5 aprilie vom deschide 15 noi centre de vaccinare, în interiorul cărora un flux va fi destinat pentru militari şi trei, pentru civili”, a afirmat Ciucă la TVR 1, conform Agerpres.

Întrebat dacă a resimţit un conflict între Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Apărării Naţionale, respectiv ministrul Vlad Voiculescu şi Valeriu Gheorghiţă, în contextul desfăşurării campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, Ciucă a răspuns: „Nu, nici pe departe”.

„În tot ansamblul ăsta de activităţi nu am stat să urmărim partea de conflict personal. Şi nici nu cred că a fost un conflict personal. Cred că sunt amândoi suficient de tineri şi suficient de inteligenţi să poată să aibă un dialog profesional”, a adăugat Ciucă.

El a apreciat că „probabil la început lumea a văzut implicarea Armatei ca pe o chestiune care ar impune o anumită conduită, ceea ce nu este deloc adevărat”.

„Conduita pe care noi am adus-o în tot acest ansamblu de măsuri a fost partea aceasta de rigoare, de seriozitate şi mai este ceva – Ministerul Apărării Naţionale dispune de instrumentele necesare logisticii medicale astfel încât să putem să acţionăm oriunde este necesar”, a subliniat Nicolae Ciucă.

Sursa Foto: Arhivă/Facebook


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro