Doi dintre cei trei bărbați suspectați că l-au jefuit pe consulul României la Miami au fost prinși de polițiști. Pe cel de-al treilea, părinții au promis că îl aduc la secție – SURSE

Doi dintre cei trei bărbați suspectați că l-au jefuit pe consulul României la Miami au fost prinși de polițiști, au precizat surse apropiate anchetei pentru G4Media. Pe cel de-al treilea, părinții au promis că îl aduc la secție. 

Pentru prinderea lor, polițiștii din Capitală au făcut percheziții în urma cărora i-au prins pe doi dintre suspecți, au mai precizat sursele G4Media. De asemenea, în cazul unuia, agenții au folosit armamentul din dotare.

În cazul celui de-al treilea însă, pentru că polițiștii nu l-au găsit când au descins acasă la acesta, părinții s-au angajat că îl vor aduce la secție până la ora 10.

Context

Consulul general al României la Miami, Mircea Ghinea, a reclamat joi, 18 septembrie, în jurul orei 18.30, la 112, că a fost victima unui jaf pe strada Zambaccian din Capitală, au precizat surse apropiate anchetei pentru G4Media.ro.

„În jurul orei 18:30 prin apel 112 un bărbat a sesizat faptul că în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1 a fost îmbrâncit de 3 persoane necunoscute, după care i-au sustras portofelul. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar polițiștii Capitalei continuă cercetările”, a comunicat Poliția Capitalei,

Ghinea ar fi avut asupra lui 1000 de lei, au precizat surse apropiate anchetei, însă, audiat de poliție, nu a vrut să depună plângere. Oamenii legii vor ridica imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

<!– AddThis Advanced Settings…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro