Drulă, liderul deputaților USR: ”Ludovic Orban, Marcel Ciolacu, opriți-vă din jocul politic cu țara. Să nu îți votezi propriul guvern înseamnă iresponsabilitate în formă agravată”

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR și liderul grupului din Camera Deputaților, a catalogat un eventual refuz al votării guvernului Cîțu de către parlamentarii liberali drept ”iresponsabilitate în formă agravată”.

”Îmi măsor cuvintele cu mare atenție. În situația de față, să nu votezi mâine învestirea unui guvern cu puteri depline înseamnă iresponsabilitate. Indiferent din ce partid faci parte. Iar să nu îți votezi propriul guvern, de dragul unui joc politic mărunt, în condițiile în care există o majoritate clară de susținere, ar însemna iresponsabilitate în formă agravată”, a scris Drulă pe Facebook cu o zi înaintea votului programat în Parlament.

Apelul lui Drulă vine pe fondul refuzului liderilor PNL de a spune clar dacă vor vota pentru sau contra instalării guvernului Florin Cîțu.

”România are nevoie acum de un Guvern cu puteri depline. Continuarea instabilității și a interimatului este iresponsabilă. Știu că sunt parlamentari și în PSD și în PNL – și chiar foarte mulți – care înțeleg momentul și vor să voteze învestirea acestui guvern. Problema este la președinții acestor partide. Ludovic Orban, Marcel Ciolacu, opriți-vă din jocul politic cu țara! Ajunge!”, a mai scris Drulă.

Foto: Cătălin Drulă / Facebook


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro