Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Explozie urmată de incendiu la uzina de armanent de la Cugir / Două femei sunt rănite / A fost solicitat un elicopter SMURD

UPDATE Ora 14.25: Explozia s-a produs în zona tunelului de încercări, iar la acest moment pompierii acționează pentru stingerea incendiului.

Până acum sunt două persoane rănite: o femeie de 53 ani, cu arsuri pe aproximativ 40% din corp, pentru care a fost solicitat elicopter SMURD și o femeie de 58 ani, cu arsuri mai ușoare pe un braș, care este asistată de ambulanța Cugir.

Știrea inițială: Pompierii intervin, vineri, la uzina de armanent de la Cugir, județul Alba, unde s-a produs o explozie urmată de un incendiu, trei persoane fiind rănite, potrivit primelor informații furnizate de ISU.

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Sebeș în cooperare cu salvatorii de la Cugir intervin pentru acordarea primului ajutor și pentru localizarea și lichidarea unui incediu la Uzina Mecanică Cugir.

Din primele informații este vorba de o explozie urmată de incendiu în urma căreia au rezultat trei victime cu arsuri, au anunțat reprezentanții ISU Alba.


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro