Fostul premier, Mihai Tudose, despre Vasile Dâncu: Războinicu’ de lut cu papuci de pluș. El nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el

Vasile Dâncu e în cărți pentru șefia Consiliului Național al PSD și a confirmat informația într-o emisiune tv, vineri seara. El a povestit în ce condiții ar reveni în conducerea PSD și cum ar ști să reformeze partidul, apreciind totodată că are nevoie de o echipă nouă. Totodată, Dâncu a fost întrebat și despre statulul actual al PSD în plan politic, iar spusele sale l-au deranjat total pe fostul premier Mihai Tudose, care a ieșit imediat să-l persifleze pe Dâncu, numindu-l „Războinicu’ de lut cu papuci de pluș”.

„În acest moment Transilvania și Moldova nu există în Partidul Social Democrat. E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România. Știu că este nevoie de o revigorare a stângii. Este nevoie de o revigorare a stângii dar o să mă gândesc de două ori până să fac acest pas.Rămân un intelectual de stânga alături de partid așa cum este el. Sigur că sunt obligat așa oarecum și mi-e și un pic rușine de organizațiile din Transilvania, din Banat, din Dobrogea sau din Moldova care au anunțat că mă susțin și că mă împing cumva în această zonă dar mă voi gândi foarte bine și o să vedem ce concluzie o să o tragem împreună cu conducerea de acum a partidului”, a comentat Vasile Dâncu pentru Look Plus.

Reacția lui Tudose a fost extrem de dură, reamintind despre Dâncu: „El nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el. Niciodată”.

Mai jos, declarația integrală a lui Mihai Tudose

„Războinicu’ de lut cu papuci de pluș….

Am citit o declarație-confesiune a unui maaaare ,,gânditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la început că gata, s-a terminat cu șmecheria și să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj! Dar nu…. Era mult mai ,,global” mesaju’….
Citez din Vasile Dâncu: ,,E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România.””
Am recitit. Și încă o dată. Deci… reforma propusă este de genul: nu reprezintă nimic cei care câștigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului și să ne explice cu doctrina și programele ideologice. Încerc să înțeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată. Și prin urmare nu prea știe cum e. Dar emite axioma că cei care câștigă nu contează. Importanți sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie)…. Și se mai și alintă că el nu prea vrea dar este foarte rugat… Poate pe principiul că e bun la bătaie.. că a mai luat!!!
Doamne apără și păzește.

P.S. Totuși o candidatură la ceva pe acolo prin preajmă? Așa ca puterea exemplului personal de cum să reușim să câștigăm alegerile?!?! Căci din opoziție e mai greu cu implementările mărețe de programe și reforme.” – a scris Tudose pe pagina de Facebook.

Vom reveni cu declarația lui Vasile Dâncu, privind afirmațiile lui Tudose 

Sursa Foto: Facebook/Mihai Tudose


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro