Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Gabriela Firea și-a anunțat oficial candidatura la primărie: Mi-am făcut datoria față de bucureșteni. Doar copiii îmi spun să nu mai candidez pentru că noi nu merităm o viață așa dură

Gabriela Firea a anunțat oficial, în prima zi din an, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, pentru că ”și-a făcut datoria” față de bucureșteni și că nu vrea ”să abandoneze” nici ea, nici soțul său Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari. Anunțul Gabrielei Firea a fost făcut la România TV, tot acolo unde a transmis din nou că nu va candida pentru șefia PSD.

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria. Am început noi proiecte și vreau să le finalizez. Doar copiii mai mari îmi spun să nu mai candidez. Că noi nu merităm această viață așa de dură. Nu este normal să abandonăm nici eu, nici soțul meu”, a declarat Gabriela Firea, miercuri, la România TV.

Primarul a mai adăugat că ”nu vânează locul nimănui” și că dacă i se va cere, va susține ”o anumită echipă” la șefia PSD:

„Nu…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro