Gabriela Firea vrea moțiune de cenzură: Primul examen al Cabinetului PNL-USRPLUS este ajungerea bugetului în Parlament. Dacă bugetul cade, Guvernul trebuie să plece

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, actual senator PSD, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că își dorește o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu și că va susține această propunere în interiorul partidului din care face parte:

  • „Dacă se va propune acest lucru, categoric voi vota pentru”, a declarat Firea, care este și prim-vicepreședintele PSD.

Firea a mai declarat că ”primul examen” pe care Cabinetul Cîțu va trebui să îl dea în fața Parlamentului este trecerea bugetului, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci guvernul ”trebuie să plece acasă”:

  • „Eu îmi doresc (o moţiune de cenzură, n.red.). Nu aş vrea să spun eu acum, să anticipez ceea ce se va decide în cadrul Comitetului Politic Naţional, dar sunt convinsă că ceilalţi preşedinţi de organizaţii din ţară vor fi de acord cu un astfel de demers. Nu de alta, dar să ştiţi că o moţiune în sine este chiar bugetul, dacă bugetul cade în Parlament, Guvernul trebuie să plece acasă. Deci primul examen al Cabinetului PNL-USR PLUS este ajungerea bugetului în Parlament”, a declarat fostul primar, miercuri seară, la Antena 3.

sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro