Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Guvernul va decide în această lună procedura de realizare a autostrăzii Comarnic-Brașov

Primul-ministru Ludovic Orban a anunțat, la Digi24, că Guvernul va lua o hotărâre în această lună în privința modului în care va fi contruită autostrada Comarnic-Brașov, despre care a spus că este o prioritate a cabinetului său. Există două variante luate în calcul: parteneriatul public-privat sau finanțarea de la bugetul de stat.

Orban a arătat că proiectul nu poate primi bani de la Uniunea Europeană deoarece tronsonul nu este pe unul idntre coridoarele paneuropene.

”Nu poate fi finanţată cu fonduri europene. Vom decide în luna ianuarie cum o facem. Avem în principiu două variante. Prin parteneriat public-privat, dar nu accept decât în parteneriat cu o instituţie financiară internaţională, indiferent care este ea. Deci, fie faci pe parteneriat public-privat, dar ai nevoie de un partener instituţional care să îţi confere încredere şi mai ales garanţia finanţării, sau o faci pe bugetul de stat”, a spus premierul..

În cazul în care Guvernul se…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro