Instalațiile electrice și cele de oxigen de la spitalele din Timișoara vor fi verificate în următoarele două zile, anunță primarul Dominic Fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, se declară șocat și întristat de incendiul de la spitalul județean din Piatra Neamț, în urma căruia au murit 10 oameni și anunță că instalațiile electrice și cele de oxigen de la spitalele din Timișoara vor fi verificate în următoarele două zile.

„Sunt șocat și întristat de incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra-Neamț – cu atât mai mult în acest an pandemic ce nu ne-a scutit de suferințe și pierderi de vieți omenești. Sunt cu toată inima alături de familiile celor ce și-au pierdut viața și a celor care acum se află în stare gravă”, a scris Fritz sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook.

„Am vorbit în seara asta cu directorii spitalelor din subordinea Primăriei și le-am cerut să se verifice mâine și poimâine, cu sprijinul ISU, buna funcționare a instalațiilor de oxigen și a celor electrice, dar și a procedurilor de intervenție în caz de incendiu. Pacienții și cadrele medicale trebuie să fie în siguranță, pentru ca toate puterile lor să se poată concentra pe lupta cu virusul care a produs deja prea multă durere. Nemțeni, timișorenii sunt cu voi”, încheie primarul Timișoarei.

sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro