Instanța a admis cererea de liberare condiționată a lui Cristi Borcea/ Decizia nu e definitvă, poate fi contestată de procurori

Judecătoria sector 4 a admis, miercuri, cererea de liberare condiționată formulată de fostul director al echipei Dinamo, Cristian Borcea, dar acesta nu va fi pus în libertate până când se va judeca și o eventuală contestație. Procurorii au la dispoziție trei zile pentru de la comunicarea deciziei pentru a formula contestație.

Borcea a apărut marți în fața instanței  și a justificat solictarea susţinând că a muncit „non-stop” şi a participat la cursuri şi programe în închisoare.

Borcea are o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare, rezultată în urma contopirii pedepselor primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi în dosarul transferurilor din fotbal, potrivit Agerpres.

Avocata acestuia, Alice Drăghici, a declarat că Borcea a executat 2.400 de zile de detenţie, depăşind fracţia prevăzută de lege pentru a beneficia de eliberare condiţionată, el având 414 zile câştigate prin muncă.

În replică, procurorul de şedinţă a afirmat că Borcea nu îndeplineşte condiţiile…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro

Tags: , , ,