Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Iohannis: Dragi medici, știm că vă e greu, dar ne uităm la voi cu speranță. Vă asigur că noi ne facem treaba

Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, un mesaj către suceveni, pe care îi asigură că nu sunt singuri. Președintele le spune și medicilor și personalului medical că politicienii vor face tot ce pot pentru a le asigura materialele de protecție.

„A fost nevoie de o carantinare pentru Suceava. Măsura a fost luată la timp, a fost necesară, decizia e corectă. Dragi suceveni, nu sunteți singuri, suntem toți cu gândul alături de voi”, a afirmat Iohannis.

„Un gând bun și o încurajare vreau să exprim acum pentru medici și personalul medical. Știm că e greu, dar voi sunteți în prima linie. Noi ne uităm la voi cu speranță. Știm că din păcate vor veni zile și mai grele. Noi, politicienii, vom face tot ce putem pentru a vă asigura materialele de protecție de care aveți nevoie”, a subliniat președintele.

Klaus Iohannis a menționat că a avut o întâlnire de lucru cu premierii și mai mulți miniștri.

„Vreau să vă asigur că noi ne facem treaba. Au început să sosească de peste tot materiale de protecție. Lucrurile se mișcă, autoritățile s-au mișcat. Am solicitat să se facă în toate spitalele instructajul. Autoritățile își fac treaba și vă rog pe toți să ne facem treaba. Am discutat pe larg măsurile de protecție socială – plățile pentru șomaj, șomaj tehnic, alte măsuri care se impun în cămine pentru bătrâni. Am cerut să ne ocupăm de categoriile mai vulnerabile”, a adăugat președintele.

Foto: presidency.ro


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro