Klaus Iohannis, în ajunul moțiunii: A mai rămas treaba cu Secția Specială. O rezolvăm și pe asta/ Ca președinte am făcut tot ce am putut. Am alungat cei doi elefanți. M-am suit în capul lor

Klaus Iohannis a participat, miercuri, la întâlnirea regională a PNL București-Ilfov, unde a făcut mai multe declarații politice, cu doar o zi înainte de moțiunea de cenzură, trecând în revistă cele mai importante momente bifate de PNL, de la alegerile europarlamentare, la referendumul pe Justiție și strângerea unui număr mare de semnături pentru susținerea candidaturii la alegerile din noiembrie. Președintele a fost relaxat și a făcut glume cu liberalii, apoi și-a trecut în dreptul lui succesul împiedicării adoptării OUG13 pe amnistie și grațiere, spunând că ”s-a suit în capul pesediștilor”. Cele mai importante declarații făcute de Klaus Iohannis miercuri seară:

  • Sunteți mulți și sunteți hotărâți. Vom câștiga împreună.
  • Este nevoie de multă implicare și de multă luptă, iar voi, aici, în București și în Ilfov, ați început foarte bine. Ați strâns atâtea semnături cât alții, care se dau mari, au strâns în toată țara.
  • Îmi pare bine că ați ajuns aici…
    Citeste continuarea articolului pe g4media.ro
Tags: