Ludovic Orban: ”Nu poate să i se ceară PNL ce nu poate da PNL. Partidele care nu votează învestirea guvernului pe care îl voi prezenta, de fapt, mențin PSD la putere și pe Viorica Dăncilă la Palatul Victoria”

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, că orice partid care nu va vota în Parlament guvernul PNL nu face altceva decât să mențină PSD la putere și pe Dăncilă în funcția de prim-ministru.

Afirmațiile liderului PNL au venit ca răspuns la avertismentul dat de liderul USR, Dan Barna, care a susținut că nu va exista un guvern, dacă nu va exista o majoritate care să voteze proiectele privind alegerea primarilor în două tururi, implementarea inițiativei ”fără penali” și abrogarea recursului compensatoriu.

Orice formațiune politică nu votează învestirea Guvernului pe care îl voi prezenta Parlamentului, de fapt, menține PSD la putere și pe Viorica Dăncilă la Palatul Victoria și în loc să susțină un Guvern legitim, un Guvern competent, un Guvern, care vine cu măsuri fundamentale pentru România, nu face altceva decât să asigure perpetuarea total nelegitimă, la putere, a unui Guvern al PSD, eșuat, demis, care nu mai are…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro