Mihai Fifor, ministrul interimar la Interne, despre tragedia din Caracal: ”Nu va scăpa nimeni, toți cei vinovați vor plăti/ Polițiștii nu au știut să lucreze”

Mihai Fifor, ministrul interimar la Interne după demisia-fulger de marți a lui Nicolae Moga, a fost prezent în emisiunea moderată de Radu Tudor la Antena 3, unde a făcut o serie de declarații despre tragedia din Caracal. Ministrul a spus că ”polițiștii nu au știu să lucreze” în cazul Alexandrei, adolescenta care a cerut ajutorul 112:

„Poliţiştii nu au ştiut să lucreze pe speţa asta. Asta este opinia mea, nu vreau să acuz deocamdată pe nimeni, este evident că nu au fost pregătiţi pentru un astfel de caz. Este un şir de erori, un şir de erori teribil care a dus la o astfel de dramă. Aşa cum spuneaţi, de la imposibilitatea în 2019 din partea STS să localizeze precis apelul, este inimaginabil după sumele uriaşe de bani alocate STS de-a lungul timpului, pe proceduri, pe tot soiul de explicaţii (…). Avem poliţiştii pe care îi vedem în dialog…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro