Mihai Goțiu (USR): ”Avem nevoie de legitimitatea votului popular, de alegeri anticipate; PNL a scos din calcul această opțiune”

Senatorul USR Mihai Goțiu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că Uniunea nu ar trebui să voteze un  guvern minoritar al PNL și nici să intre la guvernare alături de liberali, singura opțiune pentru USR fiind alegerile anticipate. Goțiu susține că PNL nu s-a dovedit până acum un partener de încredere pentru USR.

”Nu mă număr printre susținătorii unui Guvern PNL minoritar. Pentru a avea forța de a schimba ceva cu adevărat, avem nevoie de legitimitatea și puterea votului popular. De alegeri anticipate cât mai repede posibil. Faptul că PNL a scos din calcul această opțiune – pactul pentru declanșarea alegerilor anticipate după alegerea președintelui – nu este în măsură să-mi crească încrederea în onestitatea și buna-credință a lui Ludovic Orban. Dimpotrivă”, a scris Mihai Goțiu.

El a exemplificat prin faptul că, recent, liberalii  au refuzat să cedeze șefia comisiei senatoriale de mediu la schimb cu susținerea Alinei Gorghiu pentru…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro