Ministrul Muncii anunţă că ANOFM şi Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială au acces în Revisal, pentru a optimiza munca: Nu există ”nu se poate”. Se poate! Se ajunge aici cu mult efort dar se poate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţă că ANOFM şi Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială au acces în Revisal, pentru a optimiza munca. ”Se poate”, spune ministrul, care afirmă că este nevoie de efort, dar lucrurile se pot rezolva şi fără investiţii enorme în softuri, transmite News.ro.

”ANOFM – acces direct în Revisal. Se poate! Revin cu noutăţi. Astăzi am văzut schimbare. Se ajunge aici cu mult efort dar se poate. Reţineţi că eu fac aceste schimbări fără ca Ministerul Muncii sau instituţiile din coordonare să fi fost beneficiare ale unor finanţări europene care să mă fi ajutat, adică să fi acoperit dezvoltări de soft-uri/compatibilizări ale platformelor de mai mulţi ani şi eu să le iau de-a gata. Totul ţine de implicare şi de asumare”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Potrivit acesteia, Casa de Pensii rămâne o mare provocare.

”Îmi e dat mie să rezolv probleme, multe…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro