Moody’s Analytics prezice că Donald Trump va câștiga detașat alegerile din 2020 pentru Casa Albă

Președintele Donald Trump va câștiga fără probleme un nou mandat de lider al Statelor Unite la alegerile ce se vor desfășura în luna noiembrie a anului viitor, anticipează Moody’s Analytics, care creditează starea bună a economiei americane pentru foarte posibilul success electoral al republicanului.

„Dacă alegătorii ar vota în primul rând pentru ce au în buzunare, președintele își va zdrobi competitorii,” susține o analiza a companiei, care a reușit să prezică cu exactitate câștigătorul fiecărui scrutin prezidențial american începând din 1980, cu excepția celui din urmă cu trei ani (când Trump a învins-o pe rivala sa democrată, Hillary Clinton). Potrivit analizei realizate de Moody’s, singura șansă reală a Partidului Democrat de a câștiga Casa Albă va fi o prezență masivă la vot a sustinatorilor democrati si a independentilor care prefera democratii.

Potrivit Modelului Electoral Prezidențial 2020, Moody’s Analytics anticipează o victorie clară a președintelui Trump la alegerile din toamna…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro