Nașul de cununie al lui Andrei Năstase candidează la Primăria Constanța. Horia Constantinescu a fost șeful OPC, botezat Corado Cattani de fostul ministru de Interne Moga

Horia Constantinescu, fostul președinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) şi şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța și a cerut suspendarea din funcție până la finalizarea campaniei electorale.

Nu este sigur dacă șeful Protecției Consumatorilor va candida independent sau va alege o formațiune politică pe care să o reprezinte la alegerile locale din iunie.

În timp ce conducea ANPC, Horia Constantinescu a impus un cod vestimentar strict pentru angajații instituției: femeile nu mai aveau voie să poarte bluze cu decolteu sau fuste cu fermoar, iar „limita de decență” pentru lungimea fustei era „imediat deasupra genunchilor”. Totodată, pletele, accesoriile de orice fel sau sandalele le erau interzise bărbaților.

Într-un interviu acordat pentru Info Sud-Est în august 2017, Horia Constantinescu a vorbit pe larg despre viața sa, creionând portretul unui personaj controversat, un afacerist de succes provenit dintr-o familie cu rădăcini puternic…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro