Nelu Tătaru: Susțin o testare conform unei anchete epidemiologice lărgite. Ține foarte mult de capacitatea de testare pe care o avem

Nelu Tătaru, propus ministrul al Sănătății, a declarat, joi, într-o intervenție telefonică la Digi24, că susține o testare pentru coronavirus conform unei anchete epidemiologice lărgite, care să cuprindă contacți, personal medical, persoanele din categoriile de risc, însă aceasta ține foarte mult de capacitatea de testare din România.

„Aștept să discut cu domnul premier și cu domnul ministru Victor Costache, iar venind din Suceava, unde este cel mai greu, este o perioadă în care trebuie ca toți să ne unim și să trecem această perioadă”, a spus Nelu Tătaru, aflat în drum spre București.

„Susțin o testare conform unei anchete epidemiologice lărgite – contacți, personal medical, persoane de risc. Ține foarte mult de capacitatea de testare”, a mai spus Tătaru.

Despre situația de la Suceava el a spus că sunt confirmați 170 de medici și pacienți infectați.

Citește și

Cine este Nelu Tătaru, propus ministru al Sănătății de premierul Orban: chirurg în Huși, președintele PNL Vaslui și fost senator, susține că testările din România ”sunt suficiente”

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro