Nicușor Dan: Am plătit zilele trecute ajutorul pentru nou-născuţi pentru mai multe luni / Avem restanțe pentru femeile însărcinate pe lunile martie, aprilie și mai

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, vineri, că a fost plătit zilele trecute ajutorul pentru nou-născuţi, pentru mai multe luni restante. În prezent, sunt restanţe la ajutorul pentru nou-născuţi şi cel pentru femei însărcinate, pe lunile martie, aprilie şi mai, însă vor fi plătite până la finalul anului, a adăugat edilul.

„Am plătit zilele trecute ajutorul pentru nou-născuţi, pentru mai multe luni restante. În acest moment, avem restanţe la ajutorul pentru nou-născuţi şi ajutorul pentru femei însărcinate, pe lunile martie, aprilie şi mai. Reuşim să însănătoşim bugetul în ritmul pe care ni-l permit încasările şi până la sfârşitul anului vom fi la zi. Mulţumesc familiilor care beneficiază de aceste plăţi pentru înţelegere şi le asigur că Primăria Capitalei are toată determinarea să aducă la zi plăţile care li se cuvin”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro