Nicuşor Dan: Bugetul PMB nu are nicio legătură cu realitatea. Veniturile, estimate la 7,2 miliarde de lei, sunt supraevaluate. În ultimii ani nu au fost încasări mai mari de 4 miliarde

Candidatul independent la Primăria Capitalei susţinut de USR, Nicuşor Dan, afirmă că bugetul Primăriei Municipiului Bucureşti pe 2020 „nu are nicio legătură cu realitatea”, în condiţiile în care veniturile estimate – 7,2 miliarde de lei – sunt, ca şi în anii precedenţi, supraevaluate cu aproximativ 75%, transmite Agerpres.

”Bugetul Primăriei Capitalei pe 2020 nu are nicio legătură cu realitatea. Veniturile estimate, 7,2 miliarde lei, sunt, ca şi în anii precedenţi, supraevaluate cu aproximativ 75%. În aceste condiţii, bugetul aprobat nu merită comentat, neavând nicio valoare practică. Managerul unei companii private care estimează venituri de 7 miliarde lei şi încasează 4 miliarde lei este automat demis, în orice ţară şi în orice companie. Acesta ar trebui să fie şi mesajul bucureştenilor pentru actualul primar”, precizează Nicuşor Dan, într-un comunicat transmis vineri.

”În 2018 primăria a estimat, prin bugetul aprobat, venituri de 5,7 miliarde lei și a încasat 4 miliarde lei….
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro