O persoană înarmată a atacat cu arma doi adjuncţi ai şerifului în Los Angeles. Donald Trump, despre atacator: „Animale care trebuie lovite dur”

O persoană înarmată a atacat cu focuri de armă doi adjuncţi ai şerifului din comitatul american Los Angeles, în timp ce aceştia se aflau sâmbătă noaptea într-o maşină a poliţiei, transmite Reuters.

Imagini ale atacului au fost difuzate pe contul de twitter al departamentului Șerifului. Din imaginile surprinse de camere de supraveghere se vede cum un bărbat înarmat cu un pistol se apropie de vehiculul parcat şi deschide focul asupra celor doi ofiţeri, fără să fi fost provocat, apoi fuge. Poliţiştii răniți, un bărbat şi o femeie, au fost operaţi în cursul nopţii şi sunt în stare critică.

Preşedintele Donald Trump a preluat imaginile pe Twitter şi a scris alături, referindu-se la atacator: „Animale care trebuie lovite dur”. Făcând apoi referire la cei doi poliţişti răniţi, el a scris pe reţeaua de socializare că „dacă ei mor, judecată rapidă pentru pedeapsa cu moartea pentru criminal”. ”Este singurul mod pentru a opri aceasta”, a completat preşedintele american, conform Agerpres.

Vorbind despre atacatorul aflat în libertate, un responsabil al poliţiei, căpitanul Kent Wegener, a declarat la o conferinţă de presă că ”în stadiul actual avem o descriere foarte, foarte generică a bărbatului cu pielea închisă la culoare şi care a fost prezentată de una dintre victime”.

Sursa Foto: captura twitter

<!– AddThis Share Buttons below via filter…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro