Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

O secţie de votare din Germania nu a putut fi deschisă vineri

O secție de votare pentru românii din Germania, de la Herne, nu a putut fi deschisă vineri, informează Ministerul Afacerilor Externe, care precizează că secția își va desfășura în mod normal activitatea în timpul zilelor de sâmbătă și duminică.

„Din cauza unor elemente obiective, independente de MAE, secția de votare numărul 194 din Herne (Germania) nu a putut fi deschisă astăzi, în pofida tuturor eforturilor de remediere a situației întreprinse atât de Ambasada României la Berlin, cât și de Consulatul General al României la Bonn”, precizează MAE într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, cetățenii români din regiune au fost informați, pe multiple canale, de către Ambasada României la Berlin și Consulatul General al României la Bonn, cu privire la această situație și la opțiunile alternative. Secția își va desfășura în mod normal activitatea în timpul zilelor de sâmbătă și duminică, conform orarului stabilit prin lege.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea adresată cetățenilor…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro