Operațiunea Elephantus: 14 bande românești erau instalate concomitent pe Podul Westminster pentru a-i înşela pe turişti cu ajutorul jocului trucat alba-neagra

Bande de infractori români obţin prin înşelătorie mii de lire sterline de la turişti, cu ajutorul unui joc scamatoresc ilegal, în umbra Palatului Westminster, scrie The Times, citată de Rador.

Nu mai puţin de 14 bande erau instalate concomitent pe Podul Westminster pentru a-i înşela pe turişti cu ajutorul jocului trucat alba-neagra.

Nickie Aiken, lidera consiliului municipal Westminster, a făcut apel la poliţia metropolitană (Met) să ia măsuri împotriva a ceea ce ea spune că este „în mod clar crimă organizată” şi a spus că va prezenta personal această problemă comisarului Met, Cressida Dick.

Poliţia a arestat 30 de persoane anul acesta la Westminster pentru implicarea în jocuri de noroc ilegale, zece fiind expulzate din Regatul Unit. Celelalte persoane au primit pedepse care merg de la amenzi, ordine de evacuare, supraveghere şi până la închisoare cu suspendare.

Inspectorul-şef Andy Brittain a spus că Operaţiunea Elephantus are drept scop arestarea şi împiedicarea desfăşurării activităţii persoanelor…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro