Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Orban: ”Aseară la 21.30 nu mai era nimeni în guvern. E inacceptabil, să dispară pilăraia. Consulii fără legătură cu diplomația trebuie rechemați”

”Aseară m-am întors la 9.30 în guvern și nu am găsit pe nimeni. Trebuie schimbat modul de lucru. Cât timp ministrul sau premierul muncește, orice om trebuie schimbat. Suntem în serviciul cetățeanului”, a spus miercuri premierul Ludovic Orban în debutul ședinței de guvern.

El a cerut tuturor miniștrilor să facă audit în ministere și să îi păstreze doar pe angajații ”dedicați”. ”Leneșii trebuie să plece”, a mai spus Orban.

”Să demarăm curățarea administrației publice de demnitarii care nu și-au făcut treaba – secretari de stat, secretari generali etc. Aștept să fac febră musculară de la semnarea deciziilor de eliberare din funcții a celor care nu și-au îndeplinit sarcinile, să terminăm odată cu pilăraia, nepotismul. Am semnat ieri decizii de eliberare – băiatul lui, băiatul lui”, a mai spus Orban.

El i-a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, să îi retragă pe toți consulii numiți de guvernele PSD și care nu au…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro