Ordonanța ”Uber”, încă o amânare: ministrul Cuc anunță încă o săptămână, șeful Camerei Deputaților amenință că preia problema la Parlament

Vești proaste pentru Uber, Bolt și Clever: și ședința de guvern din această săptămână va trece fără ca proiectul de ordonanță de urgență prin care le este reglementată activitatea să fie aprobat. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că mai trebuie obținut un singur aviz pentru ca proiectul de act normativ pus în dezbatere pe 23 mai treacă de Executiv: cel al Consiliului Economic și Social.

„Procesul de reglementare a fost unui greoi tocmai prin prisma faptului că acest domeniu nu a mai fost reglementat până acum în România. Am gândit această reglementare prin OUG și nu prin proiect de lege având în vedere cerințele românilor care folosesc aceste platforme. În cadrul ședinței de guvern de mâine, proiectul de OUG va intra în primă lectură și după primirea avizului de la CES marți va intra spre aprobare”, a declarat în această seară ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

În replică, preşedintele Camerei…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro