(P) Toader Paleologu, candidat PMP la prezidențiale: Prostia duce la corupție. Pune o nulitate într-o funcție publică și peste cîteva luni va avea dosar penal

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Toader Paleologu, afirmă că președintele Klaus Iohannis a asistat pasiv la degradarea ”pas cu pas” a funcției prezidențiale, iar Dan Barna adună doar o mică parte din voturile USR-PLUS.

Rep: Domnule Paleologu, mai era nevoie de un al treilea candidat important care să se adreseze electoratului de centru-dreapta pe lângă Klaus Iohannis şi Dan Barna?
Toader Paleologu: Oi fi al treilea în ordine cronologică, dar sînt primul în ordinea legitimității de dreapta. Iohannis a fost un președinte neputincios, care a asistat pasiv la degradarea “pas cu pas” a funcției prezidențiale. Iar Dan Barna este un candidat neputincios, care nu adună decît o mică parte din voturile USR-PLUS. Amicii din USR-PLUS au comis o gravă eroare de casting nominalizîndu-l pe Dan Barna.

Rep: Care sunt bornele de traseu care trebuie parcurse pentru a vă vedea în turul II al prezidenţialelor şi apoi viitorul şef al statului?
Simplu. Întîi…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro

Tags: , , ,