Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Pacient cu coronavirus depistat la Spitalul Floreasca / 7 medici și 23 asistenți medicali și personal auxiliar sunt în izolare la domiciliu

Un pacient cu coronavirus a fost depistat la Spitalul Floreasca din Capitală, el fiind transferat la spitalul „Victor Babeș”. Deși au purtat echipament de protecți, 7 medici și 23 asistenți medicali și personal auxiliar sunt în izolare la domiciliu.

Comunicatul Grupului de comunicare strategică:

În ziua 23.03.2020 la Unitatea de Primiri urgente a Spitalului Clinic de Urgență București s-a prezentat un pacient care nu prezenta context epidemiologic pentru suspiciunea de infecție cu virusul SARS-CoV-2, ci pentru o altă patologie.

În urma investigațiilor efectuate s-a ridicat suspiciunea de infecție cu virusul SARS-CoV-2 care s-a confirmat în cursul dupa-amiezii de 23.03.2020, iar pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș.

Deși personalul care a venit în contact direct și indirect cu acest pacient purta echipament de protecție, s-a luat măsura izolării la domiciliu a acestora și a testării ulterioare.

În acest moment, în urma acestei măsuri se află în izolare la domiciliu un număr de 7 medici și 23 asistenți medicali și personal auxiliar.

Activitatea spitalului continuă să se desfășoare în aceleași condiții.

Foto: Inquam Photos / George Călin


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro