Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Premierul a demis-o pe șefa Agenției pentru Egalitate de Șanse / Ministrul Muncii: Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis astăzi la casare

Premierul Ludovic Orban a demis-o pe șefa Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați (ANES), Grațiela Drăghici, celebră pentru o declarația că „femeile pot fi și motostivuitoare”. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe pagina sa de Facebook că „motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis astăzi la casare”.

„Motostivuitorul care jignea protestatarii a fost trimis astăzi la casare. În timp ce preluăm lucruri mai importante, scuturăm și ministerul de PSDiști. Premierul a demis-o pe Șefa ANES, aflată în subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale. S-a întâmplat imediat”, a scris Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru se referă atât la formularea cu „femeile motostivuitor”, dar și la o postare de pe Facebook în care Grațiela Drăghici îi jignea pe protestatarii din Piața Victoriei.

Foto: Violeta Alexandru / Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

<!–…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro