PRO România: Cerem președintelui Iohannis să desemneze urgent un alt candidat pentru funcția de prim-ministru/ România este tot mai expusă riscului de infectare cu coronavirus

Biroul Executiv (BEx) al PRO România a decis luni, să solicite președintelui României, Klaus Iohannis, desemnarea unui alt candidat pentru funcția de prim-ministru, se arată într-un comunicat transmis G4Media.ro. Pro România, care mai precizează că solicitarea vine ca urmare a faptului că România este tot mai expusă riscului de infectare cu coronavirus.

”Gata cu lupta pentru puncte politice. Viața românilor este în joc. Nu putem să permitem PNLiștilor să se joace de-a picatul guvernului. Este clar că nu există susținere parlamentară pentru acest Guvern Fake. PRO România nu va participa la acest circ, nimeni nu va da vot de încredere Guvernului Orban II. Cerem președintelui să desemneze urgent un alt candidat pentru această funcție. România are nevoie de un guvern de oameni serioși, de un guvern de profesioniști”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta.

Potrivit comunicatului, liderul PRO România a reiterat faptul că România se confruntă cu o criză…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro