Rareș Bogdan, primul atac la Ciolacu: Aroganțele nu au ce căuta într-o coaliție / Cred că a încurcat discursurile / În 2023 voi veni ministru

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, l-a atacat joi pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, după ce acesta l-a acuzat indirect pe Klaus Iohannis de minciună în discursul de la învestirea guvernului Ciucă.

”Aroganțele nu au ce căuta într-o coaliție. Nu e un discurs pentru un guvern din care PSD face parte. Cred că a încurcat discursurile. Rog ca data viitoare colegii mei din PNL să reacționeze. Îi dojenesc pe colegii mei parlamentari că nu au reacționat”, a spus Rareș Bogdan la Digi 24.

El a anunțat că în 2023, când se va produce rotația guvernamentală, va deveni ministru. ”Pe 25 mai 2023 veți fi cu mine în guvern, pe un portofoliu pe care nu vi-l pot spune acum. Aroganțele nu au ce căuta într-o coaliție. Îmi voi întrerupe mandatul de europarlamentar. Și nu voi fi doar eu, vor fi încă doi colegi”, a mai spus Rareș Bogdan.

”Nu voi minți niciodată că am învins pandemia”, a spus Ciolacu joi în Parlament, cu referire la declarația lui Iohannis din 24 iunie, când spusese ”Campania a fost un succes, practic am oprit pandemia”. (sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro