Razie la Urziceni cu 90 de polițiști. Captura: patru arme, șașe permise de conducere ridicate, șase dosare penale pentru furt de curent

Peste 90 de poliţişti ialomițeni au făcut luni percheziții în municipiul Urziceni şi comuna Manasia, în urma cărora au ridicat patru arme, au aplicat 145 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat în flagrant şase infracţiuni, transmite Agerpres.

Poliţiştii au ridicat de la domiciliul unui bărbat din localitatea Manasia trei puşti airsoft (replici ale unor arme reale), iar de la un bărbat din municipiul Urziceni a fost confiscat un pistol tip airsoft.

Poliţiştii au aplicat 145 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 52.200 de lei şi au reţinut şase permise pentru conducere sub influenţa alcoolului, depăşire neregulamentară, viteză şi neacordare de prioritate.

„Totodată, poliţiştii de investigaţii criminale, în baza mandatelor de percheziţie puse în executare, s-au sesizat din oficiu şi au întocmit pe numele a şase persoane dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”,…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro