Reacții la imaginea cu regele Suediei, Carl Gustaf, care s-a vaccinat împotriva Covid, cu referire la Klaus Iohannis: „Close, but not Klaus enough”

Ambasada Suediei a postat pe Facebook o imagine cu regele Carl Gustaf vaccinându-se anti-COVID, iar mare parte dintre comentariile la postare fac referire la președintele României, Klaus Iohannis, care s-a vaccinat vineri, imaginea sa din aceeași postură de „imunizat” devenind virală.

„Not exactly the biceps we were looking for”, ”Close, but not Klaus enough”, ”Mai are de lucrat la braţe!”, ”Cu scuzele de rigoare dar regele mai are de lucrat pana să îl ajunga pe Klaus”, ”Cand esti (vi) king porti camasa la vaccinare. Desi neamtu’ nostru ne-a trimis, ieri, si la vaccinare, si la sala”, ”N-are brandul de ţară al lui Iohannis. Dar ne place si de Gustaf asa cum e”, sunt câteva dintre comentariile postate la imaginea cu regele Gustaf, postată pe profilul Ambasadei Suediei.

Mai jos, imaginea cu Iohannis care s-a viralizat  pe Facebook. Reamintim că președintele s-a vaccinat împotriva Covid la Spitalul Militar ”Dr. Carol Davila”.

Citește mai mult pe news.ro

Citeste continuarea articolului pe g4media.ro