Scandal la audierile din Parlament: Ion Ștefan l-a amenințat pe Daniel Suciu cu anchete DNA / Mesaj către PSD: Vă rog frumos să nu mă avizați, eu nu fac blat cu PSD

Audierea în comisiile parlamentare a lui Ion Ștefan, propus ministru al Dezvoltării și Administrației în Guvernul Orban 2, a generat mai multe schimburi acide de replici între liberali și parlamentarii PSD, iar la un moment dat Ion Ștefan l-a amenințat pe Daniel Suciu cu anchete DNA. În plus, acesta le-a cerut parlamentarilor social-democrați să nu îl voteze, pentru că el nu face blat cu PSD.

În prezentarea inițială, Ion Ștefan a vorbit despre ceea ce a găsit în minister și ce își propune să facă în continuare.

„Când am ajuns în minister documentele se plimbau cu sacoșa de rafie”, a spus Ștefan, arătându-le parlamentarilor fotografii care să ilustreze această situație. „Suntem în plin proces de trecere de la creionul chimic la semnătura electronică”, a mai spus el. Ministrul a vorbit și despre transparentizarea activității, precizând că toate plățile sunt afișate pe site.

Ion Ștefan a anunțat reducerea cu 30% a funcțiilor de…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro