Șeful Comisiei de cultură din Camera Deputaților, critici dure pentru un membru CNA: ”Radu Herjeu, slugarnicul de serviciu al PSD-ului”

Gigel Știrbu, președintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaților, l-a contrat dur pe Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului, care îl criticase pe președintele Iohannis.

”Unul dintre acești lachei, Radu Herjeu, a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralității politice și a ieșit public cu un atac politic decerebrat la adresa Președintelui României. Nu este pentru prima oară când asistăm la derapajele lui Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului în spațiul public”, arată Știrbu într-un comunicat de presă.

Șeful Comisiei de cultură arată că va cere audierea lui Radu Herjeu în comisie pentru ”încălcări grave și repetate ale reglementărilor Legii audiovizualului și a Codului etic a membrilor CNA care îi interzic orice activitate politică”.

”Este absolut necesară modificarea Legii audiovizualului pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcții sau dacă au astfel de derapaje, să poată…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro