Șerban Nicolae recidivează cu referințele naziste la adresa președintelui Iohannis: ”Gauleiterul rânjește satisfăcut. Prăpădul poate începe”

Senatorul PSD Șerban Nicolae, cunoscut pentru derapajele sale cu referințe naziste la adresa președintelui Iohannis și pozițiile antioccidentale, a recidivat vineri, numindu-l pe șeful statului ”gauleiter” – apelativ utilizat pentru un conducător al unui district din Germania nazistă sau al unui teritoriu aflat sub ocupație nazistă.

Atacul senatorului PSD vine în contextul intensificării mesajelor cu caracter xenofob din partea mai multor lideri social-democrați.

Astfel, în urmă cu două zile, Cristian Misăilă, primarul PSD din Focșani, a postat pe contul de Facebook un mesaj puternic xenofob, acuzând că ”au ajuns străinii să ne conducă țara”. El enumeră numele câtorva lideri liberali sau din USR și scrie ”Felicitări SRI”.

Fără voința românilor, fără alegeri democratice, guvernul Orban Omul-Foarfece a preluat frâiele Puterii. Rețeta e verificată și încă funcționează. Ca acum trei sute de ani, s-au milogit târându-se în fața stăpânilor, au dus peșcheșuri grase la Înalta Poartă și au făgăduit averile Țării, dar au…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro