SURSE Mireasa de la nunta cu peste 350 de invitați, din Bihor, a fost confirmată cu coronavirus. DSP Bihor a declanșat anchetă epidemiologică

Mireasa de la nunta cu 356 de invitați, care a avut loc la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro. Ea a aflat că este infectată cu SARS- COV 2 când s-a testat pentru a pleca în luna de miere. Rezultatul mirelui a fost negativ, conform surselor.

Direcția de Sănătate Publică Bihor a declanșat ancheta epidemiologică.

Evenimentul a dus și la deschiderea unui dosar penal pentru acuzații de zădărnicirea combaterii bolilor, conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

„În data de 10.10.2020, între orele 20.30-21.30, numitul (…) şi-a organizat o petrecere de celebrare a căsătoriei la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, ocazie cu care au fost prezenţi ca invitaţi un număr de circa 356 de persoane, sens în care nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”, se arată într-un comunicatul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Sursa foto: Pexeles.com


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro