Tânără salvată în ultima secundă de pe șinele de metrou în stația Dristor 1

O fată a fost salvată în ultima clipă de la moarte, miercuri, la staţia de metrou Dristor 1, după ce a sărit pe şine, transmite Adevărul.ro

Prin apel 112 a fost sesizat faptul că o tânără a sărit pe calea de rulare a metroului, dar a fost scoasă de pe şine de doi cetăţeni aflaţi în staţie. Tânăra, care este minoră, a fost transportată la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale de specialitate.

Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la staţia de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informaţii, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflaţi în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliţie. Precizăm că circulaţia trenurilor nu a fost afectată. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran”, transmite Metrorex.

Vezi imaginile integral pe Adevărul.ro


Citeste continuarea articolului pe g4media.ro