Tăriceanu: ”Dragă Viorica, ai refuzat sprijinul meu să mergem în Parlament. Vei veni acum trimisă de dl. Iohannis

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu i-a răspuns pe Twitter Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta l-a acuzat că a abandonat guvernarea. Tăriceanu îi  amintește că a susținut anterior ideea restructurării  Guvernului, cu aprobarea Parlamentului, dar premierul a refuzat.

”Dragă Viorica, ți-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de dl Iohannis. Fără mine…”, a scris Călin Popescu-Tăriceanu.

Primul-ministru Viorica Dăncilă a anunțat că se va prezenta în fața Parlamentului cu o nouă formulă guvernamentală care să obțină votul de încredere al Legislativului. Premierul l-a acuzat pe președintele Iohannis că refuzul propunerilor de miniștri făcute de la Palatul Victoria este doar o nouă tentativă de blocare a Guvernului.

”Este un comportament la fel de imatur și egoist ca cel al domnului Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniștrilor. În ciuda tuturor acestor obstacole din ultimele…
Citeste continuarea articolului pe g4media.ro